4 506 клієнтів пробації на захисті Батьківщини

4 506 клієнтів пробації на захисті Батьківщини
39765 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початком повномасштабного вторгнення сотні тисяч українців стали на захист нашої держави, її незалежності та суверенітету. Серед цих героїв, як пробаціонери, так і клієнти пробації.

 

Нині понад 4,5 тис. суб’єктів пробації перебувають на військовій службі. Попри скоєні злочини та помилки вони громадяни своєї держави, котрі взяли на себе відповідальність за її майбутнє. Вони власним прикладом показують, що героєм може стати кожен, навіть ті, хто колись перетнули межу закону.

 

Зважаючи на сьогоднішню непросту ситуацію щодо мобілізації у нашій державі, пробаціонери Житомирщини вирішили запросити до спілкування із засудженими інструктора відділення рекрутингу другого відділу Коростенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

Рекрутер Володимир Скибітський розповів підобліковим про алгоритм зарахування на військову службу за новими правилами рекрутингу, етапи навчання та адаптації, а також розвіяв міфи щодо процесу мобілізації, контрактної та строкової служби.

Теги: Центр пробації, пробація,військовослужбовці, Мобілізація
Мої відео