Вбивство через татуювання: в Одесі судитимуть нацгвардійця

Вбивство через татуювання: в Одесі судитимуть нацгвардійця
229800 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Одеської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері до суду направлено обвинувальний акт стосовно військовослужбовця контрактної служби однієї з військових частин Нацгвардії України та його знайомого за фактом вбивства, тобто умисного протиправного заподіянні смерті іншій людині з хуліганських мотивів (п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України).

Встановлено, що в ніч з 17.07.2021 на 18.07.2021 вказаний військовослужбовець, перебуваючи в м. Одеса, разом зі своїм знайомим розпивали алкогольні напої. Під час раптово виниклих неприязних відносин
до перехожого, через наявність у нього татуювання, зміст якого виражає зневагу до правоохоронців, вони завдали громадянину К. безліч ударів руками та ногами в різні ділянки тіла й голови, від чого потерпілий помер у реанімаційному відділенні міської лікарні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого відділу (з дислокацією у м. Одеса) ТУ ДБР, розташованого у м. Миколаєві.

           Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Спецпрокуратура,Одеса,нацгвардієць,обвинувальний акт,вбивство,татуювання
Мої відео