Афери з нерухомим майном на понад 4 млн грн – на Київщині викрито діяльність злочинної групи

Афери з нерухомим майном на понад 4 млн грн – на Київщині викрито діяльність злочинної групи
195376 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру організатору та восьми учасникам злочинної групи за фактами шахрайства та використання підроблених документів (ч. 4 ст. 190,  ч. 3 ст. 28, ч. 4 ст. 358 КК України). 

За даними слідства, за розробленою організатором схемою, учасники злочинної групи використовували підроблені документи та розпоряджались об’єктами нерухомості та земельними ділянками, які їм не належали.

Вони оформляли право власності на підконтрольних осіб і відчужували майно покупцям. Отримані кошти розподіляли між собою.

У такий спосіб підозрювані заволоділи майном на загальну суму понад 4 млн грн. Мова йде про 24 земельні ділянки, квартиру і будинок на території Бориспільського, Бучанського та Броварського районів Київської області.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу УСР в Київській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Мої відео