USAID планує виділити співфінансування для будівництва зерносховищ в Україні

USAID планує виділити співфінансування для будівництва зерносховищ в Україні
213009 ПЕРЕГЛЯДІВ

У цей час триває прийом заявок на другий етап програми USAID АГРО, спрямованої на розвиток потужностей з доробки, сушіння та зберігання зернових культур. Цю інформацію повідомила прес-служба USAID за даними agronews.ua.

Програма USAID АГРО надасть фінансування українським підприємствам, які надають послуги з обробки, сушіння та зберігання зернових і технічних культур. Планується підтримка 10-15 проєктів, які сприятимуть збільшенню обсягів і строків зберігання зерна, що покращить стійкість бізнесу та забезпечить продовольчу безпеку в Україні.

Програма USAID АГРО закликає українські компанії та підприємства, які займаються обробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, подавати заявки. Вони повинні мати елеваторні потужності та розроблену або розпочату розробку проектної документації. Пріоритет надаватиметься розширенню елеваторних потужностей переробних підприємств.

Всі запитання щодо цієї ініціативи слід надсилати на електронну адресу ilazarenko@chemonics.com не пізніше 18:00, 10 квітня 2024 року. Кінцевий термін подання повної заявки на другий етап - 16 квітня. Заявки будуть розглядатися по мірі надходження. Програма USAID АГРО продовжуватиме приймати заявки до 18:00, 03 липня 2024 року або до вичерпання фінансування.

Мої відео