Дитяче харчування - прокуратура домоглася розірвання договору вартістю майже 2,4 млн грн

Дитяче харчування - прокуратура домоглася розірвання договору вартістю майже 2,4 млн грн
409189 ПЕРЕГЛЯДІВ
За принципової позиції Костянтинівської окружної прокуратури відділом освіти військово-цивільної адміністрації м. Авдіївки та фізичною особою-підприємцем у добровільному порядку розірвано договір щодо закупівлі послуг з організації харчування дітей на загальну суму майже 2,4 млн грн.
Нагадаємо, у лютому 2021 року між відділом освіти та підприємцем за результатами проведених торгів укладено договір про закупівлю за державні кошти послуг з організації гарячого харчування учнів 5 загальноосвітніх шкіл. При цьому переможцем не надано документів на підтвердження якості продуктів харчування, послуг з їх складування, зберігання і транспортування, достатньої кількості працівників та досвіду виконання аналогічних робіт.
 
З огляду на виявлені порушення законодавства прокуратура звернулась до Господарського суду Донецької області із позовом в інтересах держави в особі Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області про визнання недійсними протоколу тендерного комітету та зазначеного договору.
 
На даний час у зв’язку з розірванням сторонами оспорюваного договору провадження у справі судом закрито.
Мої відео