Поява "спеціальних" вакцин для лікарів на Україні

Поява "спеціальних" вакцин для лікарів на Україні
207262 ПЕРЕГЛЯДІВ

На днях до України надійшли безкоштовні вакцини для профілактики грипу серед медичних працівників, в розмірі 30 тисяч доз. Їх було отримано в межах гуманітарної допомоги за механізмом PIVI.

 

Дані вакцини було вироблено в Кореї. Вона застосовується відразу від чотирьох штамів захворювання. Їх було доставлено приблизно 17-19 листопада на територію України. Таку інформацію надав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко під час брифінгу. Як саме розподілити? Кому і скільки? - вирішують місцеві департаменти охорони здоров’я.

 

Додатково, влада стверджує, що були закуплені 180 тисяч доз вакцин від вірусу за кошти державного бюджету. Країни-постачальники — Франція та Німеччина. В першу чергу, вони будуть використані групою найбільшого ризику, це — медичні працівники, військові, освітяни, люди похилого віку (старше 60) та інші громадяни. Крім того, міністр Віктор Ляшко повідомив, що щеплення від корона вірусу і грипу безсумнівно можна робити одночасно, але при цьому в різні руки.

 

Загалом за добу виявлено 14 325 випадків COVID 19 (з них дітей 1183 дітей). Тому ми закликаємо вас бути обачними та берегти своє здоров’я.

Мої відео