На Львівщині хочуть створити підземну операційну на випадок надзвичайних ситуацій

На Львівщині хочуть створити підземну операційну на випадок надзвичайних ситуацій
232717 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У Львові довелося провести позапланове засідання медичної комісії. Фахівці обговорювали можливе подальше військове вторгнення російських окупантів. Розглядали варіанти дій у надзвичайній ситуації та прийняли рішення спорудити операційну під землею. Таким чином, медики планують забезпечувати безперебійну життєдіяльність жителів усього міста.

 

В першу, чергу керівники медичних закладів збільшать об’єми банка крові та забезпечать його необхідною кількістю. Тож, зараз у місті та околицях діють донорські центри, де усі охочі можуть здати кров. Також, лікарі отримали завдання перевірити наявність медикаментів, медичних засобів, аптечок та харчових продуктів. Усі необхідні препарати будуть докуповувати. У місті згодом пройдуть тренінги щодо необхідного наповнення медичних аптечок.

 

У одному із медичних закладів Львова організують операційну та стаціонарну палату під землею. У разі потреби кількість палат зросте. Поки уточнили заклад в якому створюватимуть «лікарню під землею».

 

Загалом, у Львові діє шість тисяч укриттів, якими можна скористатись у випадку надзвичайної ситуації. Також оновили інтерактивну мапу цих бункерів, її можна знайти на сайті Обласної Державної Адміністрації Львова.

Мої відео