ДОПОМОГА МЕДИКАМ КРАМАТОРСЬКА

ДОПОМОГА МЕДИКАМ КРАМАТОРСЬКА
286190 ПЕРЕГЛЯДІВ
У межах міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід», із Франції до України доставили гуманітарний вантаж медичного призначення.
Цього разу вантаж направлено до ковідного відділення Краматорської міської лікарні.
– Незважаючи на високий ризик зараження, лікарі кожного дня ставлять під удар своє здоров’я заради інших й продовжують працювати в складних умовах. Тому зараз дуже важливо підтримати й допомогти їм у їхньому протистоянні з невидимим ворогом, – наголосив засновник ініціативи «Допомога Схід», командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За його словами, завдяки міжнародним партнерам і волонтерам медичний заклад забезпечують усім необхідним для боротьби з коронавірусною інфекцією Covid-19.
Варто зазначити, що гуманітарна допомога складається з багатофункціональних ліжок з ортопедичними матрацами, сучасного медобладнання, медичних меблів і одягу тощо.
– Таким чином ми полегшуємо роботу медиків, що у результаті пришвидшує лікування й реабілітацію хворих пацієнтів, – зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Нагадаємо, що гуманітарний вантаж доправлено в Україну із Франції за сприянням Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» – віцепрезидент якої пані Діана Дольс, Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України на чолі з президентом Леонідом Костюченко та українського підприємства «Санагро Україна» – директор Олександр Скрипка. Координатором ініціативи «Допомога Схід» є офіцер Командування об’єднаних сил ЗС України майор Борис Кутовий.
Разом переможемо!
Відділ звʹязків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України
Мої відео