З МЕТОЮ ПОДАЛЬШОЇ СПІВПРАЦІ

З МЕТОЮ ПОДАЛЬШОЇ СПІВПРАЦІ
301149 ПЕРЕГЛЯДІВ
Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч з новопризначеним керівником Багатонаціонального координаційного центру полковником Джонатаном Стейбеком.
Під час зустрічі сторони обговорили низку проєктів і напрями подальшої співпраці, що спрямовані на забезпечення підготовки оперативного складу з метою досягнення Командуванням об’єднаних сил ЗС України оперативних спроможностей.
Генерал-лейтенант Сергій Наєв подякував Багатонаціональному координаційному центру за надання практичної допомоги у підготовці оперативного складу Командування об’єднаних сил ЗС України.
– Впровадження принципів керівництва, що прийняті у країнах-членах Північноатлантичного альянсу, в сучасну систему керівництва Силами оборони держави, узгодження й імплементація штабних процедур НАТО у процеси планування, застосування та управління об’єднаними силами ЗС України для нас сьогодні є найважливішими завданнями, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Сторони також обговорили низку питань щодо безпекової ситуації в Україні, зокрема, в районі проведення операції Об’єднаних сил.
Наприкінці розмови генерал-лейтенант Сергій Наєв та полковник Джонатан Стейбек домовились про збереження позитивної динаміки співробітництва та нарощування консультативно-дорадчої й експертної допомоги від Багатонаціонального координаційного центру.
Разом переможемо!
Відділ звʹязків з громадськістю Командування об'єднаних сил ЗС України
Мої відео