Готовність до протидії противнику на Волинському напрямку

Готовність до протидії противнику на Волинському напрямку
394003 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність підрозділів, які боронять Волинський напрямок, до відбиття нападу повітряного десанту та диверсійно-розвідувальних груп.
Під час заходу підрозділами Сил оборони було відпрацьовано елементи протидії висадці повітряного десанту противника в район об’єкта критичної інфраструктури, нанесення вогневого ураження силами мінометної батареї, взятті противника в кільце та повного його знищення всіма наявними засобами.
 
Як повідомив командувач, на даний час ситуація у Північній операційній зоні стабільна та контрольована. Державний кордон України пильно охороняється та підготовлений до ведення оборонних дій.
 
– Протягом певного періоду посилено бойову службу, ведення розвідки, зокрема здійснене її націлення на здобуття критичної важливої інформації, що необхідна для прийняття відповідних рішень у випадку збільшення військової загрози з боку республіки білорусь, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
 
За словами командувача, наразі співвідношення сил і засобів українських військ у порівнянні з ворожими силами гарантує повний спектр виконання бойових завдань.
 
– Станом на сьогодні підрозділи, які виконують завдання у Північній операційній зоні на державному кордоні, готові до протидії противнику, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
 
Зазначимо, що дані заходи відбуваються на тлі раптової перевірки збройних сил противника на території республіки білорусь, що в межах навчань відпрацьовують дії наступального характеру. Зокрема, підняті за тривогою, швидке переміщені у визначені райони, а також форсування водних перешкод.
 
Цього ж дня командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв передав чотири потужні позашляховики екіпажам мобільних вогневих груп протиповітряної оборони, що боронять небо над об’єктами критичної інфраструктури на Волинському напрямку.
Транспортні засоби захисникам України надані небайдужими громадянами у співпраці з проєктом «ГЕРОЙCAR», що діє в рамках благодійної ініціативи за підтримки Збройних Сил «Вартові неба».
 
Разом переможемо!
Теги: генерал-лейтенант Сергій НАЄВ, ВІРЮвЗСУ,Відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних Сил ЗС України, Агресія росії в Україні, Незалежний Медіа Форум, www.uacenter.media, Independent Media Forum, IMF
Мої відео