Незламні та непереможні герої 115-ї бригади ЗСУ

Незламні та непереможні герої 115-ї бригади ЗСУ
258046 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожного дня, продовж війни, яку було розпочато російським окупантом, саме вони боронять спокій кожного українця, показуючи ворогу, що його місце в землі та пеклі. Сантиметр за сантиметром та крок за кроком бійці 115-ї ОМБр знищують загарбників на підступах до славнозвісного Донецького аеропорту, згадуючи про який мимоволі повторюємо, що бетон та залізо не витримали, а український захисник – так.

«Поки на території аеропорту залишався хоч один український воїн – оборона триває», – повторювали кіборги й ось ми знову повертаємося туди, де світ зрозумів, хто такі українські захисники. Для кожного з нас цей аеропорт відомий ще з 2014-2015 років, коли він став символом незламності та бойового духу українського війська.

Сьогодні ж наші герої вписують в історію нові сторінки, сповнені героїзму, мужності та волі до перемоги. Вони вірно та гідно борються зі злом, яке все ніяк не змириться з тим, що жоден сантиметр української землі їм не отримати, що за кожне їх злодіяння платити їм тільки кров’ю та життями.

Інколи, позиції наших героїв сягають так близько до злітної смуги Донецького аеропорту, що здається ніби ось-ось і вже тут. Лише якісь 400-500 метрів до краю і вже у цілі, але ворог, ніби відчуваючи, стає дедалі агресивнішим. Варто не забувати, що кожний клаптик землі укріплений вогневими позиціями, звідки летять кулі різного калібру, але це їх не врятує від Богів війни 115-ї ОМБр. Міць і влучність наших артилеристів дістають окупантів та їхню техніку під кожним кущем чи камнем, у кожному яру чи укріпленні, робить все, щоб українська земля горіла у них під ногами, нагадуючи, що їм тут не раді.

Слава Україні та героям, що борються за нас та Україну!

Всі новини на фейсбук сторінці 115-ї бригади ЗСУ.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео