росіяни ракетами різних типів та ударними БПЛА атакували портову та критичну інфраструктуру Одещини, влучили у промисловий об’єкт

росіяни ракетами різних типів та ударними БПЛА атакували портову та критичну інфраструктуру Одещини, влучили у промисловий об’єкт
316599 ПЕРЕГЛЯДІВ

❗️росіяни ракетами різних типів та ударними БПЛА атакували портову та критичну інфраструктуру Одещини, влучили у промисловий об’єкт 

Протягом ночі окупанти застосували береговий ракетний комплекс з тимчасово окупованого Криму і вдарили по Одещині «Оніксами», а стратегічна авіація завдала удару ракетами Х-59, Х-22. Одночасно із ракетною атакою росіяни запустили і «шахеди», повідомили в ОК «Південь».

Ракетами «Онікс» та Х-22 ворог влучив у зерновий і олійний термінал, пошкодив резервуари та обладнання для завантаження, зайнялась пожежа.

В Одеському районі є влучання у промисловий об'єкт, постраждав цивільний співробітник та уражені два складських приміщення в різних локаціях – із тютюном і фейєрверками.

Також внаслідок роботи із знищення ракет та дронів вибуховою хвилею в житлових комплексах Одеси пошкоджено кілька багатоквартирних будинків. Щонайменше 6 одеситів, серед яких 9-річний хлопчик, звернулися по медичну допомогу.

Ракета Х-59 була збита на підльоті до берега і впавши в одному з кварталів Одеси утворила велику вирву, вибуховою хвилею пошкоджено кілька будівель навколо. Три цивільні особи травмовано.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia
Мої відео