Командувач ОС ЗСУ Наєв привітав військових з Днем Повітряних Сил

Командувач ОС ЗСУ Наєв привітав військових з Днем Повітряних Сил
343303 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв привітав військослужбовців з Днем Повітряних Сил.

Країна сьогодні вшановує своїх героїв, які щохвилини в надскладних умовах бойової обстановки стоять на сторожі повітряного простору нашої держави. Героїв, які відбивають постійні ракетні й авіаційні удари, мужньо протистоять підступним масованим атакам безпілотних літальних апаратів різних типів і систем.”Країна сьогодні вшановує своїх героїв, які щохвилини в надскладних умовах бойової обстановки стоять на сторожі повітряного простору нашої держави. Героїв, які відбивають постійні ракетні й авіаційні удари, мужньо протистоять підступним масованим атакам безпілотних літальних апаратів різних типів і систем.

Шановні бойові побратими!

Вітаю вас із Днем Повітряних Сил Збройних Сил України.

Саме ви не дозволили країні-агресору панувати в українському небі, а згодом зробили неможливе – змусили московських «асів» тремтіти від страху, коли ви наодинці атакували зграю стерв’ятників і виходили переможцями з нерівного двобою.
Саме ваша мужність, помножена на ненависть, змусила сотні літаків та гелікоптерів ворога триматися якомога далі від лінії розмежування та уникати прямих контактів з нашими пілотами. І від таких неочікуваних дій більшість ракет окупантів не досягли своїх по-варварськи намічених цілей.

Завдяки вам і вашим командирам було виведено з-під ударів військову авіацію та зенітні ракетні комплекси. По суті, ціною неймовірних зусиль ви зберегли українську протиповітряну оборону. Ваші професіоналізм, прогнозованість і далекоглядність заслуговують на окрему подяку.

Український народ пишається вами, вірить у вас і надихається вашими бойовими успіхами.

Зичу вам міцного здоров’я, добробуту вашим сім’ям, спокою в душах та радості в серцях!

Нехай сонце Перемоги якнайшвидше зійде над нашою рідною країною!

Слава Україні!

Мої відео