АМЕРИКАНСЬКА СПІВАЧКА КЕЛСІ КІМБЕРЛІН ПРЕЗЕНТУВАЛА КЛІП «АРМАГЕДОН», У ЯКОМУ ЗАКЛИКАЄ СВІТ ПІДТРИМУВАТИ УКРАЇНУ

АМЕРИКАНСЬКА СПІВАЧКА КЕЛСІ КІМБЕРЛІН ПРЕЗЕНТУВАЛА КЛІП «АРМАГЕДОН», У ЯКОМУ ЗАКЛИКАЄ СВІТ ПІДТРИМУВАТИ УКРАЇНУ
429987 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американсько-українська співачка Келсі Кімберлін, яка живе у Вашингтоні, в окрузі Колумбія нещодавно відвідала Україну, щоб продемонструвати потужну підтримку своїй ще одній Батьківщині — Україні.

Упродовж кількох тижнів вона здійснювала велику гуманітарну роботу — відвідувала українських військових, госпіталь, центр для біженців, дитячі будинки, фільмувала наслідки жахливих злочинів армії рф на нашій території, спілкувалася та підтримувала тих, хто постраждав від окупаційних військ в Ірпені, Бучі та інших деокупованих містах та зняла кілька музичних кліпів про вплив війни на Україну та українців, аби закликати світ підтримати нас і зупинити війну, яка загрожує не лише нам, а всім цивілізованим країнам.

Серед відзнятих робіт — ">кліп на пісню «Армагедон», який сьогодні презентувала співачка.

З ВИПУСКОМ ВІДЕО КЕЛСІ ЗАСНОВУЄ ФОНД КЕЛСІ КІМБЕРЛІН ДЛЯ ЗБОРУ ПОЖЕРТВУВАНЬ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ, НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ТА РЕАБІЛІТАЦІЇ ПОСТРАЖДАЛИМ ПІД ЧАС ВІЙНИ, А ТАКОЖ ПОДАЛЬШОЇ ПІДТРИМКИ УКРАЇНИ. ВОНА ПРОСИТЬ УСІХ ПОШИРЮВАТИ ЇЇ ВІДЕО ТА ЖЕРТВУВАТИ НА ПІДТРИМКУ НАРОДУ УКРАЇНИ.

БРЕТТ КІМБЕРЛІН ЛІНІЯ УКРАЇНСЬКОГО ФРОНТУ

Під час інтерв’ю АрміяInform, Келсі розповідала, що працювала над кліпом в Україні впродовж двох тижнів та на власні очі побачила, що сталося після російських атак на Київщині (Ірпінь, Буча).

— Так, під час зйомок фактично весь час ми чули десятки сирен, я знала, що ледь не прямо над моєю головою пролітають російські ударні безпілотники «Шахед» і гіперзвукова ракета «Кинджал». Особливо моторошно було в останній день нашого перебування, коли сталася російська атака ми бачили, що відбувалося в небі. Це було якесь божевілля. Вікна тремтіли…

Своїми роботами в Україні я намагаюся дати людям зрозуміти, що війна ще триває і це все ще дуже серйозно. І що Україні потрібно отримати допомогу. Наразі я думаю, що США можуть допомогти Україні більше, і я думаю, що всі інші континенти теж. Тож, важливо, щоб якомога більше людей продовжували говорити про це, можливо, ми всі разом зможемо насправді допомогти Україні вибороти перемогу. Це те, що я намагаюся зробити, — розповіла співачка.

Теги: Келсі Кімберлін,Армагеддон,кліп, Україна,Міжнародна підтримка
Мої відео