Адвокат по ДТП у Києві

Адвокат по ДТП у Києві
367545 ПЕРЕГЛЯДІВ

Адвокат по ДТП у Києві

У разі потрапляння в дорожньо-транспортну пригоду слід не панікувати, а одразу звернутися до автоадвоката по ДТП та/або чітко виконати необхідний алгоритм дій, які надалі (під час розгляду адміністративного протоколу або цивільного позову до суду) стануть запорукою успіху.

Першочергові дії на місці ДТП мають важливе значення для подальшого розгляду справи, оскільки надалі буде практично неможливо договірно встановити обставини події.

Отримати консультацію

Автоадвокат нижче описує алгоритм дій щодо того як діяти якщо ви стали учасником ДТП

Одразу зупиніться, навіть якщо ДТП сталася в центрі проїжджої частини (якщо Ви проїдете далі, зупинитеся і повернетеся пішки на місце ДТП, це може спровокувати складання працівниками поліції адміністративного протоколу про залишення місця ДТП, окрім того, виникнуть труднощі під час заповнення схеми з місця ДТП).

Адвокат по ДТП рекомендує дотримуватися такого алгоритму дій:

Повідомте про аварію інших учасників дорожнього руху: увімкніть аварійну сигналізацію, встановіть на проїжджій частині знак аварійної зупинки;

Викличте на місце події необхідні служби (працівників поліції, представників страхових компаній, у разі наявності постраждалих - швидку).

До приїзду поліції Ваш автомобіль, як і автомобілі інших учасників ДТП, а також інші предмети, мають перебувати на тому самому місці, де були одразу після аварії.

Переміщати автомобілі з місця аварії до прибуття поліції та представників страхових компаній у жодному разі не можна.

Правильна фіксація працівниками поліції розташування автомобілів, гальмівного шляху, осколків скла тощо є запорукою правильного встановлення обставин події та виявлення винних;

Спробуйте знайти очевидців аварії та обміняйтеся з ними контактами. Ваші пасажири - це також свідки, поліція має взяти у них пояснення щодо обставин ДТП (якщо працівник поліції відмовляється брати пояснення у Ваших пасажирів посилаючись на те, що вони зацікавлені особи та можуть надати покази на Вашу користь, обов'язково зазначте цей факт у зауваженнях та/або запереченнях до протоколу про адміністративне правопорушення з фіксацією повних реквізитів осіб, які були свідками)

За допомогою телефону (фото, відео) детально зафіксуйте місце події (варто це зробити одразу після ДТП, до приїзду поліції)

Проконтролюйте процес складання поліцейськими схеми ДТП та яким чином вони описали пошкодження автомобілів. Максимальна кількість інформації надасть можливість отримати максимальну компенсацію та справедливість розгляду адміністративного протоколу в суді;

Уважно перечитайте складені поліцейськими документи, внесіть до них свої зауваження або доповнення і переконайтеся, що їх записали, тільки після цього підписуйте їх.

Отримати консультацію

Адвокат по ДТП проводить такі дії:

  • Аналіз чинного законодавства на предмет виявлення змін і доповнень;
  • Аналіз страхових документів (поліса страхування, звіту про оцінку вартості матеріального збитку, страхового акта тощо);
  • Аналіз платіжних документів;
  • Підготовка мотивованого висновку про наявність (відсутність) права на повернення суми страхового відшкодування;
  • Підготовка та направлення заяви (вимоги) про виплату страхового відшкодування;
  • Детальний аналіз протоколу про адміністративне правопорушення;
  • Аналіз судової практики за період останніх 2-х місяців повернення грошей за юридичну допомогу;
  • Підготовка та подання позову (заперечення, клопотання, заяви тощо) до суду;
  • Участь у судових засіданнях;
  • Отримання рішення суду.

Юридична допомога при ДТП:

Захист прав винуватця (потерпілого) в ДТП має певні особливості та потребує спеціальних знань і досвіду в даній галузі, тому радимо, щоб адвокат по ДТП представляв Ваші інтереси, оскільки окрім суперечок зі страховою, в окремих випадках може знадобитися представництво в рамках адміністративного та кримінального процесу.

Теги: Адвокат Mаракушев Руслан Ігорович, Руслан Маракушев, Mаракушев Руслан Ігорович, адвокат в кримінальній справі, послуги адвоката, юридичні послуги, послуги адвоката із складання позовної заяви, оскарження рішення суду, адвокат кримінальне право київ, адвокат по кримінальним справам київ, адвокат кримінальні справи, адвокат в кримінальному провадженні, адвокат по кримінальним справам, адвокат київ ціни, адвокат київ, адвокат в кримінальному процесі, адвокат в киеве
Мої відео