У Дніпрі водій «Infiniti» спричинив ДТП за участі п'яти автомобілів

У Дніпрі водій «Infiniti» спричинив ДТП за участі п'яти автомобілів
60531 ПЕРЕГЛЯДІВ

В автівці «Honda», в яку молодик влетів на перехресті, загинула пасажирка. А «Infiniti» після удару зіткнулась ще з трьома автівками. Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

ДТП з важкими наслідками сталася 11 листопада, близько 1:20 на Слобожанському проспекті. За попередньою інформацією, встановлено, що водій автомобіля «Infiniti Q60» рухався на заборонений сигнал світлофора. Та на перехресті просп. Слобожанського та вул. Калинової зіткнувся з автомобілем «Honda».

За інформацією пресслужби ДСНС у Дніпропетровській області, від удару «Honda» продовжила некерований рух по проїжджій частині та зіткнулася з автомобілями, які стояли на заборонений сигнал світлофора — «Audi» та дві автівки «Mazda».

На жаль, внаслідок зіткнення 32-річна пасажирка автомобіля «Honda» загинула на місці, 34-річний водій у важкому стані доправлений до обласної лікарні ім. Мечникова.

Водія автомобіля «Infiniti» затримано на місці аварії, 11 листопада йому буде вручене повідомлення про підозру. Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Теги: ДТП, Дніпро,зіткнення ,п'ять автівок
Мої відео