Поліцейське свавілля

Поліцейське свавілля
61282 ПЕРЕГЛЯДІВ

У центрі Львова здійснили напад на двох 36-річних військових волонтерів. Як виявилось згодом, нападниками були працівники поліції. Від постраждалих до поліції надійшла заява.
За свідченнями потерпілих, сутичка відбулася 15 листопада близько опівночі на проспекті Свободи. Того вечора Андрій Мочурад та Віктор Бараник прогулювалися містом. Андрій розповідає, що до них несподівано підійшли незнайомці та з невідомих причин почали висловлюватися нецензурною лексикою.
За словами чоловіків, нападники на вигляд спортивної тілобудови. Двоє з них почали кричати, а третій став розмахувати руками. Чоловіки поводились агресивно, проте причин такої поведінки не назвали.
Після жорстокого побиття нападники зникли з місця злочину. Прийшовши до тями постраждалі викликали поліцію. Нападників було затримано та доправлено до відділку поліції. На прохання пройти тест на вміст алкоголю та наркотичних речовин зловмисники відмовились.
Щодо постраждалих, медики зафіксували травми середньої тяжкості.
Пізніше стали відомими імена нападників: Ціцерман Павло – курсант Львівського державного університету внутрішніх справ, Вовчик Богдан – патрульний міста Ковеля, Остапович Андрій – патрульний Чернівецької області.

Мої відео