В Кирилівці молодики пограбували 58-річну жінку

В Кирилівці молодики пограбували 58-річну жінку
140487 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 11 грудня 2020 року близько о 3:30 ночі в селі жінка середніх років зателефонувала до поліції та заявила, що її побили та пограбували.

Подія сталась в селі міського типу Кирилівка, Якимівського району Запорізької області.

На вигляд двоє молодиків влаштовували напади не вперше: маскувальний одяг, засоби зв’язку у вигляді рації та дотримання усіх методів шифрування.

Чоловіки вдерлися до будинку та одразу почали лупцювати жінку, доки та спала та декілька хвилин не могла зрозуміти, що відбувається. Погрожуючи життям, у пані відібрали коштовності, документи та гроші на загальну суму 25 тисяч гривень, після чого за короткий проміжок часу покинули місце злочину.

На місце події одразу прибула патрульна служба Кирилівського відділу поліції, слідчо-оперативна група та спецпідрозділ «Корд».

Провівши короткий аналіз та взяття показань у жінки, правоохоронні органи встановили імена злодіїв. Ними виявилися місцеві жителі Мелітопольського району 37-річного віку, які раніше були причетні та розшукувались за розбій, через що затримані за 208 статтею Кримінального Кодексу України (затримання службовою особою) та 187 статтею ч. 3 (розбій, пов’язаний з проникненням у приміщення та нанесення незначних тілесних пошкоджень), що карається обмеженням свободи на термін від семи до дванадцяти років. Користуючись з минулих правопорушень молодикам загрожують усі 12 років позбавлення волі.

Все вилучене майно та гроші вже повернуті жінці.

Наразі поліція та оперативна група встановлює причетність чоловіків до ще декількох злочинів тяжкого характеру на території Запорізької та сусідніх областей.

За новинами Кирилівки та свого міста слідкуйте на сайті, вживайте усі заходів обережності від подібних ситуацій, бережіть себе та один одного та будьте здорові!!!

Мої відео