Партія “Слуга народу” розпрощалася з двома депутатами на Дніпропетровщині

Партія “Слуга народу” розпрощалася з двома депутатами на Дніпропетровщині
67101 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через постійне порушення партійної дисципліни було виключено двох депутатів міської ради від партії “Слуга народу”. Хто б міг подумати, що вони будуть намагатись нашкодити власній партії?

“Депутати Павлоградської міської ради від партії "Слуга Народу" Іскендеров Іскендер та Єрмаков Олександр були виключені з партії та фракції”. Таке повідомлення знаходиться на сторінці Facebook “Слуга народу”.

Чим зумовлено таке рішення політиків? І чи не повернуть на місця депутатів Павлоградської міської ради?

Його прийняли через те що обидва чоловіки вже не вперше відхиляються від голосування та намірів, які ухвалила їхня політична партія. Окрім зривів голосування під час сесії вони також відзначилися ще й намаганнями підмовити інших депутатів співпрацювати разом з ними.

Така діяльність є неприйнятною для представників влади. Тож по завершенню сроку депутатського імунітету, їх відкликають з посад. Більше “Слугу народу” не буде нести відповідальність за їх дії. Вони цілком і повністю залишаються відданими самі собі. Та й яка партія буде тримати в себе тих, хто постійно намагатиметься підірвати довіру до себе.

Мої відео