Посилення режиму контролю від рятувальників, тепер працюватиме навіть авіація!

Посилення режиму контролю від рятувальників, тепер працюватиме навіть авіація!
112306 ПЕРЕГЛЯДІВ

Останнім часом все частішими стають надзвичайні ситуації. То аварії, то пожежі, то травматизм. А тим паче, що скоро Новий рік і багато хто буде напідпитку, отже травматизму та НС просто не уникнути. Тож аби попередити все це, на період свят рятувальники будуть контролювати все вдвічі пильніше. Для забезпечення повного контролю вони збираються залучити літак АН-26.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України. У кожній області буде посилена протипожежна безпека, адже служби моніторитимуть ситуацію все сильніше та сильніше. Об’єкти державного значення будуть знаходитись під постійним наглядом, крім того, на них постійно проводитиметься профілактична робота.

Через непогоду сьогодні постраждали електромережі в шести областях країни. Без світла залишились більше ніж 200 населених пунктів України. Служба порятунку звертається до українців та просить їх бути обережнішими у ставленні до всього, що відбувається навколо. Необхідно контролювати електромережі, не забувати вимикати гірлянди з розеток. Та найголовніше, це берегти себе та своїх рідних. А наші янголи-охоронці працюватимуть цілодобово, аби берегти наш спокій.

Мої відео