Немчанінов залишаться у “Вересі”: контракт підписали до кінця 2021 року

Немчанінов залишаться у “Вересі”: контракт підписали до кінця 2021 року
86628 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні стало відомо, що “Верес” запропонував Немчанінову підписати контракт та продовжити співпрацю з футбольним клубом до кінця 2021 року. Чому змінилась думка гравця та власників клубу? І чи не обернеться це черговою проблемою для розвитку наших гравців? Адже вони рідко виходять на великі арени та практикуються з іноземними командами.

Нещодавно футболіст сам казав про те, що він покидає “Верес”. Ця домовленість двобічна, і таке рішення влаштовувало і самого гравця, і власників футбольного клубу. А тепер вони різко змінили свою думку без причин.

Можливо, це все через те, що у першій половині сезону наш тридцятирічний гравець пройшов через 12 складних матчів за команду Юрія Вірта. В них він зіграв на високому рівні та відзначився передачею для гола.

Взимку клуб зробив паузу. Хоча вони й знаходяться на другій позиції, наразі їм необхідна перерва. Проте вже навесні ми побачимо, як вони проведуть перенесений матч з командою “Оболонь”.

Можливо в ньому ми зрозуміємо, що саме так сильно вплинуло на думку тренерів, і чому вони вирішили залишити гравця. А сам футболіст матиме змогу показати себе в активній позиції усім вболівальникам.

Мої відео