Що Україна робитиме у 2021 році?

Що Україна робитиме у 2021 році?
143922 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цей рік Офіс президента України планує присвятити покращенню зовнішньополітичних відносин між Україною та її партнерами. Та в першу чергу вони мають поновити цілісність та недоторканність кордонів української держави.

Як розповів Жовква, цього року на першому місці стоятиме вирішення всіх конфліктів на Донбасі. Він сподівається, що вони все ж таки зможуть якось врегулювати відносини з окупантами та домовитись про завершення бойових дій назавжди. Звісно, від Криму також ніхто відмовлятись не збирається. Влада намагатиметься зробити все можливе для того, аби спочатку покращити стан життя населення у Криму, а потім для повернення анексованих територій.

Проте на зовнішньому просторі ми вирішуватимемо не лише особисті проблеми, заявляє Заступник Голови ОПУ, а й намагатимемося знайти нових стратегічних партнерів. Перші кроки вже зроблено. Адже ми змогли налагодити відносини з Молдовою та ведемо перемовини із Румунією.

Проте це лише початок. Далі ми намагатимемось стати вагомою частиною НАТО, аби мати багато інструментів для затвердження власних позицій на світовому ринку. Наші політики сподіваються, що саме 2021 рік стене тим переломним моментом, який змінить наше життя назавжди.


Мої відео