Невже наші футболісти не бояться конкуренції? Оцінка перспектив Коваленка в Аталанті

Невже наші футболісти не бояться конкуренції? Оцінка перспектив Коваленка в Аталанті
165849 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Віктор Вацко розповів про всі можливі перспективи Коваленка у складі “Аталанту”. Офіційно сам спортсмен ще не давав жодних підтверджень тому, що він вийде зі складу “Шахтаря”. Проте повідомляють про підписання попереднього контракту з іноземцями.

Вацко розповів, що “Неаполь” та “Бенефік” давно вже цікавляться гравцем “гірників”. Це безпосередньо вказує на великий талант футболіста. Тож ми можемо пишатись такою високою оцінкою нашого гравця. “Аталанта” набирає гравців, які не мають високого статусу. В них немає зірок, які вже давно заявили про себе. Найчастіше вони купляють тих, хто подає надію на розвиток та працюють із ними, поки ті не стають професіоналами. Як пишуть критики це показує рівень роботи скаутингу.

Підписаний попередній контракт означає, що “Аталанта” вже давно вивчає гру нашого футболіста. Найкраще у цьому те, що вони обрали його за перспективну гру. І великої поваги заслуговує сам гравець, який між великими грошима та розвитком, все ж таки обрав розвиток. “Аталанта” вважає, що Коваленко може стати новим відкриттям на одному рівні з Міранчуком, Маліновським, Пессіною, Ілічічем, Пашалічем. Його перевага в тому, що він не боїться програвати. Його найпершою метою є стати найкращим. А для спортсмена це величезний плюс.

Так, якщо він перейде до іншої команди, заробітна плата в нього буде набагато меншою. Проте останнім часом “Аталанта” гучно заявляє про себе у Лізі Чемпіонів. Це дасть можливість нашому футболісту зіграти з найкращими спортсменами у Європейських командах. І, навіть якщо в самій “Аталанті” він не зможе показати себе, то з неї він легко перейде до іншого клубу. Для “Шахтаря” це, звісно, стане великим мінусом, адже вони втратять гарного гравця безкоштовно, адже його контракт завершується, проте для нашої Збірної це великий крок вперед.

Мої відео