Незвичайний атракціон у Дніпрі: люди зробили з льоду карусель!

Незвичайний атракціон у Дніпрі: люди зробили з льоду карусель!
150748 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі все ще продовжуються сильні морози. Крига вкрила все довкола товстим шаром. Тепер річки та озера стали улюбленим місцем для веселощів у всього населення. Раніше люди брали ковзани та виходили на лід, аби покататись та похизуватись своїми навичками. А тепер в них з’явилась нова забава!

Сьогодні вдень жителі міста змайстрували карусель із льоду. Вона знаходиться неподалік від Полтавського шосе. Винахідники розповіли, що їм хотілось створити щось надзвичайне. Те, чого раніше не було. Аби мати змогу провести весело час з близькими та друзями. Тож сірі будні не стали на заваді у тих, хто хотів повеселитись. Вони знайшли озеро, в якому вода стоїть вже не один рік. За допомогою того, що мали під рукою намалювали та почали вибивати коло з льоду у формі каруселі. На поверхні кола тоді зібрались усі охочі спробувати щось нове!

Після півторагодинної важкої праці, винахідники вже взагалі не мали жодних сил для того, щоб продовжувати роботу. Але в цей момент один із їхніх однодумців привіз бензопилу. Це значно пришвидшило процес.І майже через пів години карусель була готова. Зараз всі, хто хочуть покататись на незвичному атракціоні приїжджають до озера, стають в центр кола та розкручують вирізаний фрагмент на воді. Мало кому вдається втримати рівновагу. Тож веселощі та гарний настрій супроводжують озеро постійно.

Але в мережі почали активно писати про цей винахід. Хтось намагається підтримати чоловіків. Вони радіють тому, що нарешті в Дніпрі з’явилось щось надзвичайне. Щось таке, чого в повсякденному житті точно не побачиш. А от комусь така ідея зовсім не до вподоби. Адже на їхню думку це не просто небезпечно, а й може загрожувати життю людей. З каруселі легко впасти у воду. А ще її легко не помітити. А найбільше всіх хвилює, аби туди не впали діти.

Мої відео