В Дніпрі залізниця почала працювати в повну силу!

В Дніпрі залізниця почала працювати в повну силу!
9685 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно в Дніпрі трапилась аварія. На станції Воскобійня зійшли з рейок сім вагонів з 57 вантажного поїзда, який перевозив клінкер від станції Кривий Ріг – до станції Нижньодніпровськ-Вузол. Це було великою проблемою в особливості для функціонування залізної дороги. Адже значна кількість потягів була змушена сильно затримуватись, а вагома частина й взагалі припинила функціонувати. Вагомою проблемою стало також те, що погодні умови грали не на руку тим, хто намагався прибрати наслідки того, що сталося. Вітер, опади та різке похолодання-потепління, які наразі панують на території всієї країни спричинили багато проблем.

Проте на офіційному сайті “Укрзалізниці” написали, що вже 9 лютого залізниця продовжила функціонувати за старим графіком. Три дні тривали ремонтні та відновлювальні роботи. Спочатку робітникам довелось довго працювати над тим, щоб підняти з землі всі перекинуті вагони, які лежали просто серед колії. Потім необхідно було відремонтувати залізничні колії. Саме через це потяги часто затримувались на три години, або взагалі не ходили маршрутом. Багатьом мешканцям Дніпра доводилось їздити з пересадками та витрачати набагато більше часу на дорогу.

Проте вже 9 лютого о 01:27 працівникам аварійних бригад вдалося завершити всі роботи та повністю відновити рух поїздів на перегоні Верхньодніпровськ - Воскобойня. Анонс цієї події порадував багатьох користувачів “Укрзалізниці”. Адже ми зараз без наших технологій, нікуди. Бо на роботу необхідно чимось їхати, так само як і з роботи. До близьких нам також далеко йти пішки. Тож добре те, що добре закінчується.

Проте під час проведення ремонтних робіт в слідчих ще залишались певні питання стосовно цієї події. Що трапилось із потягом? Чому лише 7 вагонів зійшло з рейок. І найголовніше, чи не було причиною такої події навмисне пошкодження рейок. Тому окрім тих, хто ремонтував колії, на тому місці працювали також і члени комісії. Вони розглядали все, що відбувалось. Спеціальна комісія зробила попередній висновок про те, що причиною цієї події став злам бічної рами візка вагона. Тому їхня робота на місці події завершена.

Працівники “Укрзалізниці” вітають всіх дніпрян із тим, що це жахіття скінчилось, і на щастя, постраждалих немає. Тож тепер всі матимуть змогу жити в нормальному для себе ритмі життя. Офіційні дані стосовно розслідування будуть опубліковані пізніше.




Мої відео