Президент підписав санкції, які спрямовані на обмеження діяльності Медведчука та його дружини

Президент підписав санкції, які спрямовані на обмеження діяльності Медведчука та його дружини
11966 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України підписав указ №64/2021. Згідно з ним було приведено до дії рішення, прийняте РНБО, стосовно введення санкцій проти Медведчука та його дружини. Його запропонували до розгляду 19 лютого 2021 року. 


Цими санкціями передбачено часткове блокування активів та обмеження проведення торговельних операцій для окремої групи людей. На території України для них припинять діяти дозволи на проведення економічних та фінансових процедур. А також вони втратять можливість виводу коштів в іноземні банки. 


Крім того, 19 лютого було прийнято ще один закон, згідно з яким буде проведено повний контроль під час проведення передачі в експлуатацію, а також використання нафтопродуктопроводу в, які проходять територією України. На думку Володимира Зеленського, це захистить територіальну цілісність України.


Що ж стосується санкцій проти Медведчука, то РНБО їх повністю підтримує. Проте Оксана Марченко категорично не згодна з таким рішенням. Нещодавно вона заявила, що тепер вона офіційно стане частиною "Опозиційної платформи — За життя". Тож в Україні тепер офіційно діятимуть заборони на діяльність певного кола осіб, які пов'язані з намаганнями Росії дезінформувати населення.

Мої відео