До уваги суб’єктів державної реєстрації бізнесу!

До уваги суб’єктів державної реєстрації бізнесу!
16877 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як виправити технічну помилку за допомогою засобів Єдиного державного реєстру (ЄДР) для приведення інформації реєстраційної справи у відповідність до актуальних даних у випадку, якщо відбулася некоректна міграція даних з бази даних старого програмного забезпечення ЄДР?
У зв’язку з оновленням роботи ЄДР, що відбулося 11 серпня 2020 року, було запроваджено нову реєстраційну дію – «Виправлення помилок (технічне)», яка призначена виключно для оперативного приведення у відповідність відомостей ЄДР державним реєстратором, якщо така невідповідність виявлена у зв’язку з міграцією даних.
Цю невідповідність може бути виявлено при звірці відомостей в документах, що містяться в реєстраційній справі суб’єкта господарювання в паперовій формі.
Алгоритм виконання вказаної операції наступний:
У меню ліворуч, у переліку реєстраційних дій, необхідно обрати «Виправлення помилок (технічне)».
Виконати прийом документів.
У полі «Тип заявника» рекомендується зазначити державного реєстратора, а також вказати його прізвище, ім’я, по батькові.
У наступній вкладці «Подані документи» слід обрати «Приведення у відповідність відомостей Єдиного державного реєстру після міграції».
При цьому особливу увагу необхідно звернути на те, що дана реєстраційна дія («Виправлення помилок (технічне)» не повинна проводитись державним реєстратором для виправлення помилок, допущених з його вини або з вини заявника.

Мої відео