Що відбулося з мікроавтобусом в Кривому Розі?

Що відбулося з мікроавтобусом в Кривому Розі?
9295 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Кривому Розі сталось щось дивне Очевидці не можуть сказати, що сталось із мікроавтобусом: він спочатку почав палати, а потім врізався в сусідню автівку, чи навпаки, спочатку врізався в автівку, а потім почав палати?

Служба порятунку отримала незвичайний виклик. В ньому повідомлялось про те, що на бульварі Європейському в Долгінцевському районі Кривого Рогу палає автобус. Хтось зазначив, що мікроавтобус потрапив в аварію, що і стало причиною його спалаху, а от дехто був переконаний у зворотному. Коли рятівники прибули на місце скоєння події, то встановили, що Fiat Dukato почав горіти з середини. Відбулось це під час того, як він перебував на тимчасовій стоянці.

Для того, аби ліквідувати пожежу, рятівники витратили лише 6 хвилин, проте перед цим в салоні згоріло все приладдя. Металеві конструкції самого авто також залишились обпаленими. На щастя, ніхто із людей не постраждав під час цієї аварії. Адже їх не було в салоні самого авто. Трохи згодом рятівники повідомили більш детальну інформацію про цю подію.

Вже в поліції розповіли про те, що Fiat Dukato покотився вперед самотужки, через що зіткнувся з автомобілем Kia Cerato. Через те, що автівка влетіла у свого попередника Fiat Dukato спалахнув. Очевидці повідомили про те, що мікроавтобус спочатку сильно димився, потім почав горіти. Скоріше за все в цей момент перегоріли якісь регулятори, через що мікроавтобус почав самостійно пересуватись територією. Він врізався в Kia Cerato, коли вже горів. Автівка не загорілась разом з ним через те, що водій вчасно встиг її відігнати.

Поки що слідство триває, тому висновки робити зарано. Поліціянти обіцяли повідомити, що саме стало причиною спалаху, коли стануть відомими всі деталі подій.

Мої відео