Звання “Почесний громадянин м. П’ятихаток” удостоєно Президента МБФ “Солідарність” О. Петровського.

Звання “Почесний громадянин м. П’ятихаток” удостоєно Президента МБФ “Солідарність” О. Петровського.
11665 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Дніпропетровській Єпархії Української Православної церкви зібралися сьогодні учасники бойових дій на Сході та громадськість Дніпропетровщини.
До Дня українського добровольця званням “Почесний громадянин міста П’ятихаток” удостоєно мецената, Президента Міжнародного благодійного фонду “Солідарність” Олександра Петровського. Таку нагороду Олександру Володимировичу вручив П'ятихатський міський голова Гілал Ісаєв. Президент Міжнародного благодійного фонду “Солідарність”отримав її на знак вдячності мешканців за велику допомогу нашим військовим, яку вони постійно отримують від фонду, та за особистий вагомий внесок у будівництві меморіалу загиблим воїнам АТО. 26 учасників бойових дій, народжених у П’ятихатському краї, загинули, обороняючи незалежність України на Сході.
Представники громадських організацій “Оріяна” та “Родинне Коло загиблих Героїв”, учасники яких втратили своїх близьких людей на Сході, нагородили Олександра Петровського медаллю “За гідність та патріотизм”. Олександр Володимирович завжди проявляє свою підтримку, турботу та допомогу родинам загиблих воїнів АТО.
Також “За захист Батьківщини та розвиток духовності в регіоні” Архієпископ Дніпровський та Криворізький Владика Симеон нагородив командира роти глибинної розвідки 74-го окремого розвідувального батальйону Олега Ляденка.
Олександр Петровський зазначив, що вшанування пам’яті загиблих бійців - важлива справа, адже це підтримка родин загиблих воїнів, вдячність батькам та приклад патріотизму й безмежно відданої любові до рідної країни. Історію про людей, які є гордістю України, необхідно передавати майбутнім поколінням.

Автор: МБФС админ
Мої відео