Поліцейський – професія для сміливих.

330828 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так вважає один із переможців організованого правоохоронцями конкурсу «Напиши лист поліцейському».

До Дня захисту дітей учням та ученицям молодших класів працівники поліції Одеського району запропонували надіслати до територіального підрозділу послання з зауваженнями та побажаннями людям, які забезпечують правопорядок у їхніх населених пунктах. На творчі доробки від школярів правоохоронці чекали з нетерпінням, адже не дарма кажуть, що вустами дитини говорить істина.

За словами начальника райуправління поліції Вадима Кулібаби, вони отримали більше п’ятисот листів від маленьких жителів громади. У кожному з них - і малюнки, і зауваження, і бажання дітей.

Хлопчики та дівчатка питали, чи не лячно поліцейським виїжджати на небезпечні завдання. Писали, що розуміють, наскільки відповідальна та ризикована у них робота і, хоч не всім вона подобається, багато хто висловив подяку за службу та розповів, що хоче пов’язати своє життя з правоохоронними органами.

З уважністю та вдячністю прочитавши кожен лист, поліцейські виділили авторів 25-ти найяскравіших робіт і заохотили їх подарунками. Дітлахів зібрали разом, подякували їм за відгуки та на якусь мить дали можливість відчути себе поліцейськими.

Автор: МВС Одеса
Мої відео