Сareer-talk in KNEU

233372 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 13 по 15 квітня завдяки зусиллям університетського Центру зв’язків з роботодавцями та сприяння працевлаштуванню студентів «Перспектива» відбувся потужний онлайн-форум Career talk in KNEU 2.0!

Три дні, 22 ТОП-ові компанії та понад 500 студентів з різних університетів долучилися до заходу, щоб поєднати свої кар’єрні мрії - такий підсумок кар’єного форуму.

Першого дня ми дізналися, яким має бути ідеальне резюме від ProCredit Bank, як підготуватися до співбесіди від Deloitte, які вимоги до стажування у компаніях Innoware та INTERTOP Ukraine, почули 7 важливих порад для створення успішної кар’єри від Henkel. Також ознайомились зі структурою Coca-Cola Company та довідались про проєкти й ініціативи AIESEC.

Другий день відзначився участю P&G, Genesis, KPMG, Volia, Yalantis, EY, Nestle, Pepsiсo. Темами цього дня були: про які власні досягнення варто написати в резюме, які навички та знання знадобляться для стажування й просування кар’єрними сходинками, чи є свої особливості працевлаштування до міжнародних компаній, а ще як потрапити на бажане місце роботи.

Третій, фінальний день усіх активностей, познайомив нас з такими компаніями як: L'OREAL, PwC, Bakertilly, Philip Morris Ukraine, Roland Berger, Data Robot, Dentsu Ukraine. Роботодавці розповіли цікаві історії, розкрили секрети легкої адаптації на робочому місці, поділилися досвідом ефективної організації дистанційної роботи та відповіли на величезну кількість запитань, що надійшли у чат. До речі, найактивніші учасники форуму отримали заохочувальні призи - термочашки.

Також, в рамках підготовки до заходу, Центр "Перспектива" організував конкурс резюме «CV Winner», переможцями якого стали Іванна Левченко, Єлизавета Жеребко та Дарина Пльондр.

Ми в КНЕУ впевнені, що саме участь у таких активностях є запорукою успішного працевлаштування! Дякуємо організаторам та учасникам за чудовий захід і залюбки ділимося посиланням на YouTube-канал КНЕУ, де всі бажаючі можуть переглянути Саreer talk in KNEU 2.0 у записі.

Теги: #університетВадимаГетьмана #освіта
Мої відео