ВОЇНИ-ТАНКІСТИ - НАПОГОТОВІ

312337 ПЕРЕГЛЯДІВ

Танковий підрозділ з угрупування військ, яке підпорядковане Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України щодня відточує свою майстерність в умовах, які максимально наближені до бойових.
Як повідомив командувач генерал-лейтенант Сергій Наєв, заходи відбуваються згідно плану бойової підготовки. Воїни-танкісти відточують навички зі швидкісного водіння бойових машин та подолання різних перешкод.
- Зокрема, це стосується проходження скрізь умовні міно-вибухові загородження, а також мости, яри та різни перешкоди природного ландшафту Херсонщини. Вважаю, що практичні заняття з водіння танків – є одним з головних етапів підготовки особового складу. Адже, від майстерності механіків-водіїв іноді залежить життя всього екіпажу, - зазначив командувач.
За словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, танкові екіпажі здійснюють пересування у колонах та розгортання у бойові порядки, відпрацьовуючи постановку димової завіси, вихід на вогневий рубіж, а також перехід в контратаку.
- Разом із тим, танкісти відпрацьовують питання приховування та маскування бойових машини задля завдання умовному противнику максимального ураження з близької відстані раптовим вогнем прямою наводкою, що створює переваги під час ведення бою, — наголосив командувач.
Разом переможемо!

Мої відео