ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем Конституції України

ПРИВІТАННЯ Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України з Днем Конституції України
353532 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дорогі друзі – бойові побратими!
Прийміть щирі вітання з визначним державним святом – Днем Конституції України!
У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави та спираючись на багатовікову історію українського державотворення, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної країни як повноправної учасниці світового співтовариства.
Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності нашої держави. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.
У непростий для нашої держави час, ми як ніколи повинні зрозуміти значимість Основного Закону та осмислити відповідальність за кожен власний крок на шляху реалізації ключових його принципів. Це забезпечить кожному з нас свободу і можливість самореалізації.
Тож з нагоди 25-ї річниці прийняття Конституції України від усієї душі зичу всім Вам міцного здоров’я, щастя, добра та подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України!
Слава Україні!
Разом переможемо!
генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

Мої відео