Апарат УЗД для дитячого кардіологічного відділення

Апарат УЗД для дитячого кардіологічного відділення
26684 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського “Солідарність” спільно з партнерами фонду сім'єю Кочеткових подарували новий апарат ультразвукової діагностики для відділення кардіохірургії Дніпропетровського обласного клінічного центру кардіології та кардіохірургії .
За словами завідувача кардіохірургічного відділення, новий апарат - це дуже потрібний для відділення прилад, який підходить як для новонароджених малюків, так і для дорослих пацієнтів.
     Щороку лікарі кардіохірургічного відділення проводять близько двохсот п’ятдесяти операцій. Крім того, відділення кардіохірургії допомагає не лише дітям Дніпропетровщини. До лікарні направляють пацієнтів з Запорізької та Донецької областей.
     За словами Яни Іванілової, віцепрезидентки Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність”, фонд завжди підтримує лікарні Дніпропетровщині та не зупиняється у своїй допомозі.
    “Ми доволі тісно співпрацюємо з обласною дитячою клінічною лікарнею, з відділеннями дитячої реанімації та онкогематології. Нам хотілося б заповнити цю нішу потреб, яких сьогодні дійсно не вистачає відділенням, аби вони без перешкод могли рятувати дітей та дитячі життя”, - зазначила Яна Іванілова, віцепрезидентка Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського “Солідарність”.

Теги: #УЗИ #УЗД #фондАПетровського #АПетровский #допомогалікарням #медицина #благодійність
Автор: МБФС админ
Мої відео