115 бригада ЗСУ: бійці діляться з нами своєю впевненістю у безпеці та добробуті України

322809 ПЕРЕГЛЯДІВ
Знищити окупанта та звільнити Україну – саме така мета наших Збройних сил. За будь-яку ціну. Саме тому, що наше військо вмотивоване і має підтримку всього народу, ми змогли вистояти й продовжуємо бити ворога з кожним днем все сильніше. 115 окрема механізована бригада ЗСУ – яскравий приклад мужності та незламності. Бійці бригади об’єднані та цим сильні. Вони розповідають журналістам, яка зараз ситуація на фронті та які нові виклики їм доводиться поборювати.
Бійці 115 бригади ЗСУ показують випалену частину посадки
Такою вона стала після тривалих атак ворога – дерева і трава стали просто випалені від постійного вогню. Звуки пострілів не стихають майже ніколи, навіть під час запису інтерв’ю вони їх чудово чути. І помітно, що бригада розташована у безпосередній близькості до ворожих позицій.
115 бригада ЗСУ тримає оборону
Від них до позицій орків - 30 метрів. Однак окупанти не пройдуть, впевнені всі бійці бригади. Адже саме для цього вони ризикують життям і обороняють довірені їм рубежі фронту. Натомість воїни звертаються до своїх близьких і передають їм вітання. Вони переконують рідних у тому, що лишилося трохи почекати – і вся Україна знову буде цілісною й у безпеці.
Воїни звертаються до своїх дружин і дітей та переконують триматися і чекати, адже Україна переможе, це лише питання часу. Передаючи привіт близьким та родичам, бійці 115 бригади переконують: перемога буде обов’язково, і самі вони зроблять усе можливе, аби повернутися живими та неушкодженими. Воїни звертаються до дружин, дітей, онуків та інших родичів, які турбуються про них. Багато розповідати з фронту не можна, однак головне за допомогою пресслужби вони повідомили: вони живі і як би тяжко не було у безпосередній близькості до ворога, їм не страшно, а впевненість у перемозі з кожним днем росте.
Один з бійців прибув до 115 бригади аж з Мукачева. Він залишив у рідному місті дружину і сина, а також перспективну роботу у міській раді, оскільки Україна сильна і неподільна, тому однаково важливо боронити як західні, так і східні та південні рубежі батьківщини. Військові стоять на своїх позиціях дуже міцно, сказав воїн, адже вони захищають свою державу. І ми обов’язково переможемо, це лише питання часу. Перемога за нами – у цьому впевнені всі наші захисники на всіх позиціях фронту.
Боєць бригади з Житомирської області також передає вітання своєму рідному селищу. Він закликав інших чоловіків-земляків приєднатися до захисту рідної землі на фронт, передав також вітання батькам і сестрі, розповів, що у бригаді немає проблем з їжею, одягом, а всі воїни добре навчені й гідно служать батьківщині. Як і всі інші бійці, запевнив, що ворога вони не пустять далі по своїй землі. Боєць з Ніжина передає вітання рідним у своєму місті та також переконує близьких, що ворога чекає неминуча поразка та смерть, якщо він наважиться йти далі.
Військовослужбовці, які представляють 115 окрему механізовану бригаду ЗСУ, висловили велику подяку всім військовим, які також перебувають на крайніх позиціях фронту. Також вони подякували всім волонтерам, які щодня роблять діяльність бійців ефективнішою та безпечнішою, а також дійсно допомагають наблизити перемогу. Подякували й волонтеру Олександру за відремонтовані автомобілі, на яких військові виконують бойові завдання.
Ворог кожного дня намагається поставити нас на коліна. Але ми переможемо – впевнені всі бійці 115 бригади ЗСУ. Хоча ворог щодня накриває наші позиції вогнем, використовують артилерію, танки, авіацію, однак наші позиції будуть лише просуватися до російського кордону. Українська армія не здасть окупантам ні метра землі. На черзі – звільнення Донецька, Луганська та інших територій.115 бригада ЗСУ: бійці діляться з нами своєю впевненістю у безпеці та добробуті України.
Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео