В Дніпрі з’явилось нове незаконне звалище, проте цього разу там знайшли й медичні відходи!

В Дніпрі з’явилось нове незаконне звалище, проте цього разу там знайшли й медичні відходи!
8241 ПЕРЕГЛЯДІВ

В соціальних мережах Дніпровщини з’явилось нове резонансне фото. На ньому показано, що люди влаштували ще одне звалище в непризначеному для цього місці. Але найбільший резонанс викликала новина про те, що серед відходів там знайшли також і медичне приладдя! Звідки воно там взялося? Чи не завдасть це шкоди населенню та природі? Яка ймовірність того, що ним не лікували хворих на COVID-19?

Перше, що впадає в око, коли проходиш повз це місце, так це викинуті меблі, побутова техніка, будівельне та побутове сміття. Це звалище там не один і не два дні збирається. Його туди складають, схоже, вже певний час. Хоча місцеві раніше і були незадоволені перспективою створення звалища, проте це не викликало такого резонансу, поки там не з’явилися медичні відходи. Зараз там лежать шприци, якими невідомо кого кололи. Маски, які використовують при різних захворюваннях. І ще велика кількість медичного приладдя. Тож, коли місцеві побачили все це, вони почали писати усюди для того, щоб хтось щось зробив із цим.

Місцеві розуміють, що по звалищах постійно лазять тварини. При чому не обов’язково мова йде про домашніх. Там постійно живляться вуличні звірі. Проте через певний час ці тварини можуть рознести хворобу по всьому регіону. Адже якась миша залізе на звалище, вколеться, її спіймає кіт, і так і розпочнеться ланцюг масового ураження. Жителі міста сильно занепокоєні тим, що це звалище продовжує безконтрольно рости. Адже воно не державне, а з цього слідує, що ще й безконтрольне. Тож місцеві звертаються до всіх станцій із проханням якось розв'язати цю проблему, поки не стало надто пізно. Адже коли хвороба вже заполонить місто, доведеться розбиратись із наслідками, але легше її не допустити.

Мої відео