Як в Дніпрі бережуть спокій громадян?

Як в Дніпрі бережуть спокій громадян?
9040 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хоча останнім часом статистика злочинності в Дніпрі високих показників не демонструвала, але “Муніципальна варта” продовжує працювати на повну потужність. Кожного дня на варту справедливості та спокою виходять 50 інспекторів комунального підприємства. Вони не просто патрулюють вулиці та намагаються знизити рівень злочинності в місті. А й слідкують за тим, щоб всі дотримувались правил порядку. Вони перевіряють законність торгівлі, яка відбувається в місті та намагаються створити умови для максимально безпечного та комфортного життя населення.

На підприємстві працюють приблизно 180 робітників. Кожного дня вони розподіляються на зміни та бережуть наш із вами спокій. Вісім пар піших нарядів щоденно контролюють відведені їм напрямки. Також цілодобово спостерігають за містом 6 автомобільних патрулів. Три екіпажі та шістнадцять інспекторів перебувають на постійній варті за визначеними комунальними об’єктами та спорудами. Для того, щоб не було випадків зараження, кожного дня патрульні проходять медичне обстеження. В той час, як лікарі працюють над медичним обстеженням поліціянтів, ті отримують також певні задачі та інструктаж стосовно щоденної роботи.

Де проходить їхній патруль? По всьому місту. Починаючи від будівлі “Муніципальної варти”, завершуючи окрайками Дніпра. Після отримання маршрутного листа й починається сама служба. Найбільшу увагу в поліції приділяють тому, що відбувається у парках, скверах, центральній частині міста. Чим зумовлена така увага? Тим, що часто об’єктом вандалізму стає саме державне майно. Проте, поки “Муніципальна варта” чатує, жителям Дніпра боятись немає чого. Адже вони швидко реагують на кожен виклик, який надходить до поліції та одразу вирушають рятувати тих, кому вони потрібні.

Мої відео